Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата Alfa Romeo Giulia - продължение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
    Е тука снимка, за която се твърди, че е от пресконференцията на автосалона във Франкфурт:

Giulia 2.99кг/ к.с.
    Murcielago LP640 - 2.6кг/ к.с.
    SLR - 2.88кг / к.с.
    GT3 - 3.01кг/ к.с.
    Panamera Turbo S -3.30кг/ к.с.
    M4 Coupe - 3.74кг/ к.с.

Та чакам коментар от теб ... кое те кара да се съмняваш, че е дала 7:39?
    Last edited by italfen; d.m.y г., 10:46.
    Now: 156 2.5 V6 24V
    Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
      Та чакам коментар от теб ... кое те кара да се съмняваш, че е дала 7:39?
      Прочете ли линка, който съм дал на предната страница?
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
        Nurburgring records ban to be lifted, several changes announced
        Не виждам защо да не са позволили на Giulia да врътне няколко обиколки, а ти?
        Alfa Romeo 166 3.0 V6
        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Ние го прочетохме, ама ти дали случайно го прочете? Защото инфото в него е от преди 3 месеца и отдавна не е актуално.
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

• Важното е да тролнеш и да хейтнеш!

Comment

• При всички положения Джулията е най-добрата инвестиция за купуване от Алфа Ромео.

Надявам се да й направят фейслифт 2-3 години след стартиране производството на модела.

И този дизайн ми харесва, но се иска да е по агресивен за истинска Алфа Ромео.
              Вярно е че има и модели със "заоблени линии/контур" от 60-те и 70-те години на 20 век, но ми се иска дизайна да излъчва повече агресия, да има повече индивидуалност.
              Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                Nurburgring records ban to be lifted, several changes announced
                Не виждам защо да не са позволили на Giulia да врътне няколко обиколки, а ти?
                Може ли да ми преведеш заглавието на статията, която си пуснал? Ей така от интерес. И най-вече те моля да използваш правилните времена по време на превода.
                Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                Ние го прочетохме, ама ти дали случайно го прочете? Защото инфото в него е от преди 3 месеца и отдавна не е актуално.
                Дай актуално инфо. Интересно ми е да прочета. Може да съм изпуснал нещо.
                Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                Важното е да тролнеш и да хейтнеш!
                Дадох ти конкретния автомобил с конкретните времена пуснати за него. Нещо да кажеш по въпроса с Фиатчето?
                Last edited by BO; d.m.y г., 13:45.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Може ли да ми преведеш заглавието на статията, която си пуснал? Ей така от интерес. И най-вече те моля да използваш правилните времена по време на превода.

Дай актуално инфо. Интересно ми е да прочета. Може да съм изпуснал нещо.
                  Да, в бъдеще време е.
                  А ти знаеш ли, какво са си говорили хората от AR, със собствениците на пистата.
                  Абе, 'що ли се занимавам с глупости...
                  Явно от АR лъжат и се надявам никой да не разбере.
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                    Да, в бъдеще време е.
                    А ти знаеш ли, какво са си говорили хората от AR, със собствениците на пистата.
                    Абе, 'що ли се занимавам с глупости...
                    Явно от АR лъжат и се надявам никой да не разбере.
                    Сигурен съм, че точно за АР са направили изключение, а всики други сили и заинтересовани в тази индустрия са стояли и гледали как Джули лети по пистата.
                    Ей, надъхването е голяма работа, честно.

Както се казва, ще доживеем и ще видим реалните официални времена. Дано да се доближат до тези, които са включени в тази ПР кампания.
                    A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Дадох ти конкретния автомобил с конкретните времена пуснати за него. Нещо да кажеш по въпроса с Фиатчето?
                      Първоначално публикувано от italfen
                      Ти честно ли си помисли, че кола с 160к.с. и над 1000кг ще даде 6:20 на ринга?
                      Физиката май ти липсва

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                        Физиката май ти липсва
                        Точно по физика ако искаш може да се пробваме на дуел.
                        Нищо на мен не ми липсва.
                        Давам ти информация от същия източник, който и ти използваш. Не ми го говори на мен това.
                        Твоето не се ли нарича селективна избираемост. Едното е вярно ама другото не.
                        На кой каквото му изнася. Е нормално. Докато не излезе някой с официално време, до тогава само на ПР кампанията ще се разчита. Няма как.
                        A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

• толко безсмислени спорове че ..
                          Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                          Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Точно по физика ако искаш може да се пробваме на дуел.
                            Нищо на мен не ми липсва.
                            Давам ти информация от същия източник, който и ти използваш. Не ми го говори на мен това.
                            Твоето не се ли нарича селективна избираемост. Едното е вярно ама другото не.
                            На кой каквото му изнася. Е нормално. Докато не излезе някой с официално време, до тогава само на ПР кампанията ще се разчита. Няма как.
                            Не се нарича селективна избираемост и не го казвам защото ми изнася, а понеже имам няколко факта на които съм по-склонен да вярвам и разчитам.
                            Кой нормален човек, ще направи лъжлива ПР кампания за толкова скъп проект разчитащ на продажби в дългосрочен план при положение, че още на първата слязла от завода могат да опровергаят резултатите които са дадени на представянето?!
                            За физиката няма да коментирам, защото пак нищо не каза отностно моят коментар по фиат-а, ами почваш да се заяждаш!

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                              толко безсмислени спорове че ..
                              Е и на тези от БМВ форума няма да им е много приятно да се изсунем там и да започнем да им натякваме как Ultimate driving machine-а пада със сериозно време на тестовата им писта и то от хора, които не са особено опитни в правенето на седани над 200кс.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                                Е и на тези от БМВ форума няма да им е много приятно да се изсунем там и да започнем да им натякваме как Ultimate driving machine-а пада със сериозно време на тестовата им писта и то от хора, които не са особено опитни в правенето на седани над 200кс.
                                В интерес на истината, там такава тема има и мога да кажа, че колегите от BMW форума приемат по-добре Giulia и ѝ се радват повече, отколкото това става тук, смЕтай...
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Working...
                                X